Neoplast – ekspertise og kvalitet til tiden

Teknisk og plastfaglig kompetence, håndværksmæssig kvalitet og god service er det, der kendetegner Neoplast. Sideløbende investerer vi i højteknologiske maskiner og råder over avanceret udstyr til bearbejdning af samtlige plasttyper og behersker således samtlige bearbejdningsteknikker i plast. Kvalitet til tiden er vores eksistensberettigelse.

MERE END 25 ÅRS ERFARING

Neoplast har mere end 25 års erfaring som ordreproducerende plastsnedkeri. Vi besidder kompetencerne til at løse alle opgaver fra modeldesign og udvikling af prototyper til fremstilling af plastemner i enkelt- eller serieproduktion.

DYGTIGE MEDARBEJDERE

Vores medarbejdere er blandt de bedste i branchen. De er dygtige og erfarne maskinoperatører og plastsnedkere. De yder alle en stor indsats og leverer altid et topprofessionelt produkt.

SOLID RÅDGIVNING

Vores rådgivning er proaktiv og ærlig, og baseret på viden og erfaring. Vi rådgiver om valg af plastråvarer og optimale produktionsprocesser så disponering, montage og lagerføring bliver mest hensigtsmæssig for kunden og dermed optimeres økonomi, kvalitet og miljøhensyn.

EN KVALITETSBEVIDST TOTALLEVERANDØR

Vi ønsker at fremstå som en kvalitetsbevidst totalleverandør med et højt serviceniveau, som leverer kvalitetsprodukter til den rette tid og pris. Vi bestræber os på at indfri vores kunders forventninger i henhold til indgåede aftaler ved enhver opgave.